На Львівщині відремонтували пошкоджений новорічної ночі дах сімейного гуртожитку

На Львівщині відремонтували пошкоджений новорічної ночі дах сімейного гуртожитку

Фото
Укрінформ
У Дублянах Львівської області відремонтували дах сімейного гуртожитку, який був пошкоджений у новорічну ніч внаслідок російської атаки безпілотників типу Shahed.

Про це повідомляється на сайті Львівської міськради, передає Укрінформ.

“У Дублянах відремонтували дах сімейного гуртожитку, який зазнав пошкоджень внаслідок атаки “шахедів” 1 січня цього року”, - йдеться у повідомленні.

У міськраді зазначили, що вибухова хвиля знесла австрійську черепицю та пошкодила перекриття даху. Цей гуртожиток сімейного типу - єдиний серед гуртожитків університету, який постраждав під час новорічної атаки у громаді.

Читайте також: Агентство відновлення торік розпочало відбудову понад 200 об'єктів житла та інфраструктури

Наголошується, що мешканцям, житло яких було пошкоджено через ворожу атаку, місто компенсує заміну вікон і вхідних дверей - до 12 тис. грн за одне вікно та до 8 тис. грн за одні двері.

Нині із заявами про компенсацію повної заміни вікон звернулися троє жителів громади.

Як повідомляв Укрінформ, у новорічну ніч Львівську громаду атакували російські безпілотники типу Shahed, завдавши значних руйнувань. У Дублянах ударною хвилею вибило вікна у гуртожитках, амбулаторії, каплиці та у навколишніх будинках. А у Білогорщі повністю зруйновано музей Романа Шухевича, постраждало кілька приватних будинків.

Фото: city-adm.lviv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-