Проєкт «Робота та відновлення»: роботодавці отримали вже понад 3000 резюме

Проєкт «Робота та відновлення»: роботодавці отримали вже понад 3000 резюме

Укрінформ
З моменту запуску проєкту «Робота та відновлення» (4 грудня 2023 року) роботодавці вже отримали 3,3 тис. резюме від бажаючих працювати в галузях будівництва та інфраструктури.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури у Фейсбуці.

Зазначається, що, за даними порталу robota.ua, з моменту запуску проєкту було отримано 3,3 тис. відгуків від кандидатів, при цьому пошукачі сконтактували з роботодавцями 9,8 тис. разів. Найбільш популярними виявилися вакансії середньої або вищої управлінської ланки. А найбільш привабливими галузями - авіаційна та портова.

Читайте також: Завданням Києва і Токіо є залучення японських компаній до відбудови України - Шмигаль

Загалом від моменту запуску проєкту «Робота та відновлення» пропозиції посад від роботодавців, залучених у відновлення регіонів, територій та інфраструктури, зібрали 380 тис. переглядів, а вебсторінку проєкту переглянули понад 36 тис. разів.

У міністерстві додають, що перші результати свідчать про високий попит на роботу в сфері відновлення і розвитку інфраструктури.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України разом з АТ «Укрпошта» та АТ «Укрзалізниця» 4 грудня 2023 року запустило проєкт «Робота та відновлення». У межах проєкту українці можуть знайти роботу в транспортній галузі, галузі зв’язку, будівництва та у сфері відбудови загалом.

Читайте також: Агентство відновлення торік розпочало відбудову понад 200 об'єктів житла та інфраструктури

Проєкт створено за підтримки громадської спілки «Українська інфраструктурна асоціація» та порталу robota.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-