В Ірпені завершують відновлення 15-квартирного будинку

В Ірпені завершують відновлення 15-квартирного будинку

Фото
Укрінформ
В Ірпені Київської області за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії завершують капітальний ремонт 15-квартирного житлового будинку на вулиці Університетській, 2к, який був сильно пошкоджений під час бойових дій навесні 2022 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

В багатоповерхівці була зруйнована покрівля, пошкоджені стіни та фасад, вибиті вікна та двері. Квартири стали непридатними для проживання.

“Відповідно до проєкту капітального ремонту, в багатоповерхівці заплановано повністю відновити зруйновані конструкції, змонтувати нові вікна та двері, замінити інженерні мережі, встановити нові лічильники води. Крім того, передбачено виконати внутрішні ремонти та провести утеплення та оздоблення фасаду”, - зауважили в КОВА.

Читайте також: «Пліч-о-пліч»: на Херсонщині відбудували вже майже тисячу домівок

Відновлення розпочалося восени. Спочатку підрядник виконав демонтаж зруйнованих конструкцій, після чого розпочав роботи з облаштування покрівлі, відновлення зовнішніх стін та опорядження внутрішніх приміщень.

Роботи виконані на 90%. Будівельники працюють над укладанням плитки на сходових клітинах. Паралельно проводяться роботи з підключення газу. Згодом розпочнеться встановлення міжкімнатних дверей, сантехніки та вивезення будівельного сміття.

В обладміністрації нагадали, що коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії на Київщині буде відновлено 97 об’єктів, на 56 із яких замовником робіт є Київська обласна військова адміністрація. Це житлові будинки, заклади освіти та укриття.

Як повідомляв Укрінформ, Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України торік розпочало реалізацію проєктів з відбудови понад 200 об'єктів житла та соціальної інфраструктури.

Фото: КОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-