Запорізька область за гроші субвенції з бюджету реалізує 36 будівельних проєктів

Запорізька область за гроші субвенції з бюджету реалізує 36 будівельних проєктів

Укрінформ
Запорізька область отримала субвенцію в розмірі 469 мільйонів гривень на реалізацію 36 будівельних проєктів та створення проєктної документації.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі ОВА сказав начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко, передає кореспондент Укрінформу.

“Постановою КМУ №608 визначено порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктування, відновлення, будівництво, модернізацію, облаштування, ремонт об’єктів, що мають вплив на життєдіяльність населення. Конкретно Запорізькій області розподілено 469 мільйонів гривень на реалізацію 36 будівельних проєктів та створення проєктної документації”, - сказав він.

Малашко додав, що сьогодні оголошено 6 тендерів на реконструкцію, капітальний ремонт та будівництво водопроводів у Запорізькому районі.

“Водопроводи у м. Вільнянськ, Зеленому Гаю, Матвіївці побудовані та введені в експлуатацію більше ніж півстоліття тому. Термін їх експлуатації завершився. Втрати води сягають 90%”, - сказав він, пояснюючи необхідність проведення будівельних робіт.

Після реалізації проєктів більш як 6 500 людей матимуть стабільне водопостачання.

В ОВА також додали, що інформація щодо частини об'єктів, які будуть побудовані чи спроєктовані за рахунок цієї субвенції, поширювати з безпекових міркувань не можна.

Читайте також: Шмигаль: На укриття в школах і дитсадках наступного року виділимо 2,5 мільярда

Як повідомляв Укрінформ, у Запоріжжі цьогоріч у міських закладах освіти відремонтовано 12 укриттів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-