Відбудова Київщини: у КОВА обговорили проблемні питання за кожним об’єктом

Відбудова Київщини: у КОВА обговорили проблемні питання за кожним об’єктом

Фото
Укрінформ
У Київській обласній військовій адміністрації відбувся цикл нарад із підрядниками, які беруть участь у відновленні об’єктів, що відбудовуються коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії та відповідно до обласних програм із облаштування укриттів і будівництва приватних будинків.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба Київської ОВА повідомила у Фейсбуці.

У нарадах взяли участь голова КОВА Руслан Кравченко, його перший заступник Микола Бойко, представники Департаменту регіонального розвитку, підрядників, технагляду, Держпраці, облгазу, ПРООН, Спостережної ради з питань відбудови та робочої групи «Прозорість та підзвітність».

«Обговорили проблемні питання за кожним об’єктом: терміни відбудови, дотримання графіків, коригування проєктних рішень, питання взаєморозрахунків за підключення газу тощо», - йдеться в повідомленні.

У КОВА зауважили, що на багатьох об’єктах роботи завершать цього року.

«Здебільшого проблемні питання вирішують оперативно. Підрядникам, на чиїх об'єктах є систематичні порушення, дали термін до нового року», - зазначається в повідомленні.

Крім того, у КОВА наголосили, що з будівельниками, які значно вибиваються з графіків, термін дії договорів на наступний рік не продовжуватимуть.

Читайте також: В Охтирці відбудують зруйноване росіянами приміщення міської ради

Як повідомлялося, на Київщині внаслідок російської агресії пошкоджено та зруйновано понад 28 тис. обʼєктів. Уже відновили повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності понад 13 тисяч.

Понад місяць тому спецкомісія розпочала перевіряти об’єкти, які відновлюють коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Уже перевірили 23 із 56 об’єктів. Замовник робіт – Київська обласна військова адміністрація.

До складу комісії входять правоохоронні органи, технагляд, представники Держпраці, Спостережної ради з питань відбудови при КОВА, ДТЕК тощо.

Фото: КОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-