У Краматорську відновили газові мережі до пошкодженого обстрілом будинку

У Краматорську відновили газові мережі до пошкодженого обстрілом будинку

Фото
Укрінформ
У місті Краматорськ Донецької області спеціалісти управління з газопостачання та газифікації завершили ремонт газових мереж до пошкодженого обстрілом п’ятиповерхового будинку.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Краматорської міської ради, передає Укрінформ.

“Фахівці Краматорського УГГ завершили капітальний ремонт системи газопостачання до пошкодженого обстрілом п’ятиповерхового будинку”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Донеччині внаслідок російського обстрілу знеструмилася шахта

Зазначається, що відновлення тривало близько місяця. Працівники міськгазу у повному обсязі виконали роботи, згідно з проєктно-кошторисною документацією. Нині міськгаз готується до робіт з пуску газу до квартир абонентів. Тепер жителі будинку можуть спокійно готуватися до зими.

"Це не тільки відновлення газопостачання, це відновлення спокою та зручності для тих, хто постраждав через російську агресію", — наголосив голова правління АТ “Донецькоблгаз” Вадим Батій.

Читайте також: Костянтинівка знеструмлена через обстріл

Як повідомляв Укрінформ, енергетики завершили відновлювальні роботи та відновили газопостачання усіх споживачів у Харківській області, які залишилися без газу після ударів росіян по газорозподільній системі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-