У Житомирі за підтримки ПРООН відремонтували два ліцеї

У Житомирі за підтримки ПРООН відремонтували два ліцеї

Фото
Укрінформ
У Житомирі в межах проєкту ПРООН «Відновлення інфраструктури в постраждалих від війни регіонах України» (ECHO4SCHOOLS-UA: Build Back Better) відремонтували два ліцеї.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Житомирська ОВА.

«У рамках проєкту «Відновлення інфраструктури в постраждалих від війни регіонах України» (ECHO4SCHOOLS-UA: Build Back Better) у Житомирських ліцеях № 1 та № 26 завершилися відновлювальні роботи… У ліцеї №26 було замінено 125 вікон та повністю замінено покрівлю. У ліцеї №1 – відремонтовано дах, замінено 65 вікон та проведено ремонтні роботи в навчальних кабінетах», - йдеться у повідомленні.

Зараз за проєктом «ECHO4SCHOOLS-UA: Build Back Better» тривають ремонтні роботи у ще двох навчальних закладах Житомира.

Проєкт ПРООН «Відновлення інфраструктури в постраждалих від війни регіонах України» (ECHO4SCHOOLS-UA: Build Back Better) стартував 10 листопада 2022 року. Завдяки йому проводяться легкі та середні ремонтні роботи в середніх навчальних закладах з рівнем пошкоджень 60% або менше. Зокрема, це заміна вікон, ремонти дахів, сантехніки та систем опалення, реконструкція бомбосховищ, класів та інших приміщень, підвищення енергоефективності будівель шкіл.

Читайте також: U-LEAD та волонтери відновили ще одну школу на Київщині

Як повідомляв Укрінформ, конфісковані російські активи спрямують на капітальний ремонт ліцею в селі Кирдани на Житомирщині, який постраждав унаслідок ворожого авіаудару.

Фото: oda.zht.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-