У Херсоні благодійний фонд відремонтує понад 200 пошкоджених осель

У Херсоні благодійний фонд відремонтує понад 200 пошкоджених осель

Укрінформ
У Херсонській громаді благодійний фонд планує до липня наступного року відремонтувати 224 пошкоджені обстрілами домогосподарства.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська МВА у Фейсбуці.

«Херсонською міською військовою адміністрацією досягнуто домовленостей з БФ «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» щодо відновлення пошкоджених внаслідок обстрілів осель жителів Херсонської громади», - йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, на спільній нараді представників міської адміністрації та фонду обговорили критерії для підготовки списку об'єктів пошкодженого житла та визначили відповідальних осіб.

Як інформують в МВА, благодійний фонд «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» планує до липня 2024 року відремонтувати 224 пошкоджені домогосподарства у Херсоні.

Йдеться про відновлення тих будинків і квартир, які мають незначні руйнування внаслідок війни - пошкодження даху, підлоги, дверей, вікон чи систем опалення.

Як інформують у міській раді, із будь-яких питань та уточнень треба звертатися на гарячу лінію БФ «ССС» за номером 0 800 33 27 40.

Читайте також: Шмигаль анонсував 186 нових проєктів відновлення - Україна отримає гроші від ЄІБ

Проєкт «Життєво важлива допомога у сфері житла, багатоцільової грошової підтримки, сексуального і репродуктивного здоров’я та захисту для постраждалих від конфлікту у сільських громадах Миколаївської та Херсонської областей» реалізує БФ «ССС» і ХОЦ «Успішна жінка» спільно з міжнародною гуманітарною організацією CARE за підтримки Українського гуманітарного фонду.

Як повідомляв Укрінформ, черкаські будівельники відновили понад сотню будинків на Херсонщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-