У Миколаєві відкрили Офіс відновлення та розвитку

У Миколаєві відкрили Офіс відновлення та розвитку

Фото
Укрінформ
У Миколаєві відбулося відкриття Офісу відновлення та розвитку.

Про це повідомила пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У рамках діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва (РОМС) в Миколаєві відбулося відкриття Офісу відновлення та розвитку», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час відкриття представники Миколаївської ОВА, Королівства Данія та Програми розвитку ООН в Україні обговорили особливості координації діяльності з відновлення та розвитку громад та територій Миколаївської області. Також йшлося про нагальні потреби та наявні проблеми регіону, та особливості роботи РОМС у Миколаєві.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім зазначив, що тісна співпраця з Королівством Данія та ПРООН в Україні почалася ще з початку повномасштабного вторгнення. Завдяки їх підтримці вдалося відкрити таку потужну платформу для взаємодії, як Офіс відновлення та розвитку.

«Офіс відновлення та розвитку значно полегшує процес комунікації та взаємодії з нашими іноземними партнерами. Все, що ми вже встигли зробити для покращення життя жителів міста та області є результатом вашої небайдужості та бажання допомогти», - додав він.

Зі свого боку Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Данія в Україні Олє Егберг Міккельсен та постійний представник Програми розвитку ООН в Україні Яко Сільє запевнили, що задля наближення дня нашої Перемоги, на яку очікують не тільки українці, інтенсивність підтримки буде лише зростати, а невтомна праця - посилюватись.

Читайте також: «Пліч-о-пліч»: будівельники з Полтавщини відновлюють пошкоджені росіянами оселі на Херсонщині

Як повідомлялося, Данія від початку повномасштабного вторгнення Росії, надала Україні 1,5 млрд євро допомоги, з яких понад як 60% направила на Миколаївщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-