У Бородянці наприкінці року планують відкрити центр соціально-психологічної реабілітації

У Бородянці наприкінці року планують відкрити центр соціально-психологічної реабілітації

Укрінформ
Наприкінці цього року у Київській області планується відкриття Бородянського центру соціально-психологічної реабілітації.

Як передає Укрніформ, про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Майбутній центр – це пілотний проєкт, який передбачає створення сучасної моделі соціально-психологічної реабілітації. Він включає психологічні, юридичні, соціальні, інформаційні та інші послуги.

Відбудований заклад забезпечуватиме надання комплексних послуг із психосоціального відновлення постраждалому цивільному населенню, а також ветеранам та їхнім сім’ям. Особлива увага буде приділена членам родин загиблих.

Читайте також: Фундація Зеленської розпочинає проєкт відбудови центру дитячої та юнацької творчості у Бородянці

У команді центру працюватимуть українські фахівці. Крім того, запрошуватимуть міжнародних експертів для навчання психологів.

Проєкт з відновлення центру був запроваджений за підтримки Президента України. Уряд виділив понад 200 мільйонів гривень на його реконструкцію.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок влучання снаряда з російського танка в Бородянці був знищений Центр соціально-психологічної реабілітації населення Міністерства у справах ветеранів. У серпні 2022 року розпочалася його відбудова, планується створити науково-практичний центр психічного здоров’я.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-