У Миколаєві 419 власників квартир та будинків отримають виплати за програмою єВідновлення

У Миколаєві 419 власників квартир та будинків отримають виплати за програмою єВідновлення

Укрінформ
У Миколаєві 419 власників квартир та будинків отримають виплати на ремонт житла за програмою єВідновлення на суму понад 15 мільйонів гривень.

Про це повідомила Миколаївська міська рада передає Укрінформ.

"Станом на 18 жовтня власникам 419-ти квартир та будинків погоджено виплати на ремонт за програмою єВідновлення. Компенсація наслідків ворожих обстрілів житлового фонду становитиме понад 15 мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

У міськраді зазначають, що всього миколаївцями подано 709 заяв. Частина учасників програми вже отримала кошти на власні рахунки. Йдеться про суму у 6,5 млн гривень.

Читайте також: На компенсації українцям за пошкоджене житло спрямували вже 4,4 мільярда

Серед надісланих заяв є 354, які отримали відмову. 15-20% – це звернення, в яких надана неправдива інформація щодо об’єкта нерухомості або щодо кількості співвласників. Крім того, розгляд 730 заяв призупинено через відсутність необхідних документів або через прохання заявників відтермінувати розгляд звернення.

Також наразі 123 будинки знаходяться на різних етапах відбудови.

Читайте також: З Фонду відновлення на відбудову інфраструктури вже виділили ₴62 мільярди - Шмигаль

Нагадаємо, 21 квітня поточного року Кабінет Міністрів ухвалив порядок надання державної компенсації на ремонт пошкодженого житла за допомогою електронної послуги єВідновлення.

Як повідомляв Укрінформ, на Миколаївщині з початку великої війни зруйновано та пошкоджено обстрілами росіян 8 тисяч 880 житлових будинків, з них 1514 – багатоповерхівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-