Південна Корея та Україна обговорили проєкти з реконструкції інфраструктури - ЗМІ

Південна Корея та Україна обговорили проєкти з реконструкції інфраструктури - ЗМІ

Укрінформ
Міністр торгівлі Південної Кореї Ан Дук-Гун зустрівся в п'ятницю з групою українських чиновників, щоб обговорив шляхи активізації двостороннього співробітництва у відновленні зруйнованої війною інфраструктури та ширших економічних зв'язків.

Про це поdідомляє Yonhap News, передає Укрінформ.

Ан Дук-Гун заявив, що Південна Корея готова тісно співпрацювати з Україною у відновленні країни, зокрема, у сфері електроенергетики, ядерної енергетики та спільного освоєння ресурсів.

У Міністерстві торгівлі, промисловості та енергетики Південної Кореї також повідомили, що країна відправить другу делегацію урядовців та представників бізнесу до Києва найближчим часом для обговорення деталей.

Минулого місяця південнокорейська делегація відвідала Київ для переговорів щодо потенційної участі Південної Кореї у проєктах реконструкції, вартість яких оцінюється приблизно в 1200 трильйонів вон (890,07 мільярда доларів США).

Читайте також: Південна Корея і USAID забезпечать Україну добривами $5 мільйонів

Південна Корея підписала з Україною угоду про надання кредитів під низькі відсотки, що, як очікується, відкриє шлях до обговорення детальних проєктів та умов підтримки.

Як повідомляв Укрінформ, президент Південної Кореї Юн Сок Йоль заявив, що Сеул надасть Києву додатково 2,3 мільярда доларів допомоги на відбудову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-