На Чернігівщині до кінця року відновлять ще один міст

На Чернігівщині до кінця року відновлять ще один міст

Фото
Укрінформ
До кінця року поблизу Ніжина на Чернігівщині відбудують ще один міст на дорозі до Києва.

Про це повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури на своїй сторінці вФейсбуці, передає Укрінформ.

"На шляхопроводі через залізницю завершили демонтаж зруйнованих конструкцій. Зараз зводять крайні та проміжні опори нового мосту. Після цього будуть споруджувати прогонову будову і влаштовуватимуть мостове полотно. Відновлення шляхопроводу дозволить забезпечити транспортне сполучення центральних районів Чернігівщини з громадами області, а також із Київською та Сумською областями. Розвантажить місцеві дороги від транзиту вантажного та пасажирського транспорту, адже від часу деокупації області проїзду тут немає, весь транспорт змушений користуватися об’їзними дорогами", - йдеться в дописі.

Читайте також: На Чернігівщині відновили майже всі мости

Відбудувати міст та відновити рух транспорту планують до кінця цього року.

Шляхопровід був зруйнований під час активних бойових дій у лютому – березні 2022 року, коли ворожі війська зайшли на територію Ніжинського району і намагались далі наступати на Київ.

Як повідомлялося, з часу повномасштабного вторгнення Росії на Чернігівщині було пошкоджено чи зруйновано 27 мостів. На сьогодні відбудували 5 штучних споруд, встановлено 3 металеві збірні модульні мости, на 7 об'єктах роботи тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-