Прикарпатські будівельники відновили шість будинків на Херсонщині

Прикарпатські будівельники відновили шість будинків на Херсонщині

Фото
Укрінформ
Прикарпатські будівельники відновили 6 житлових будинків у селі Давидів Брід на Херсонщині.

Про це у Фейсбуці повідомляє голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, передає Укрінформ.

«Наша область взяла під свій патронат село Давидів Брід Великоолександрівської територіальної громади. У липні почали працювати будівельні бригади, завдання яких було відбудувати 11 житлових будинків. На сьогодні у 6 з них роботи уже завершено, в інших триває капітальний ремонт фасадів», - повідомила Онищук.

За її інформацією, на відновлення житла мешканців Давидів Брід з обласного бюджету скерували 10 млн 835 тис. грн. Роботи проводять в рамках всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч».

Зазначається, що через агресію Росії у селі Давидів Брід були пошкоджені близько 200 житлових будинків, вщент зруйновані 13 домівок, заклади інфраструктури - школу, дитячий садочок, будинок культури та амбулаторію.

Читайте також: На Херсонщині вже відремонтували 460 приватних будинків у 26 громадах

Як повідомлялося, проєкт «Пліч-о-пліч» покликаний допомогти відновити громади Херсонської області, котрі найбільше постраждали від агресії Росії. Для цього об’єднались 15 регіонів України з метою відбудувати 26 населених пунктів Херсонщини. Основний стейкхолдер відбудови в Україні - Міністерство відновлення та профільне Агентство відновлення, які задають напрямки та темпи відбудови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-