Європейський інвестбанк профінансує найкращі проєкти з енергоефективності

Європейський інвестбанк профінансує найкращі проєкти з енергоефективності

Укрінформ
Європейський інвестиційний банк профінансує проєкти з термомодернізації громадских будівель, а також ремонт пошкодженого житла внаслідок війни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України у Фейсбуці.

"Розпочався відбір проєктів за фінансовою угодою «Енергоефективність громадських будівель в Україні» між Україною і Європейським інвестиційним банком (ЄІБ). Проєкти-фіналісти будуть профінансовані ЄІБ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що фінансування буде надане на запровадження енергоефективних заходів у громадських будівлях, зокрема лікарнях, школах, вищих навчальних закладах, дитсадках, аптеках, бібліотеках, а також на будівельні роботи та ремонтні роботи пошкоджень, отриманих внаслідок військової агресії РФ.

Читайте також: Підприємці трьох областей зможуть отримати гранти на підвищення енергоефективності

Взяти участь у відборі можуть малі/середні міста та громади по всій Україні, за винятком тих, що розташовані в районі проведення воєнних дій або перебувають у тимчасовій окупації/оточенні.

Для участі у відборі до 10 грудня 2023 року включно проєктні пропозиції із супровідними документами необхідно подати на електронну адресу.

Як повідомлялось, міжвідомча комісія розподілила 1,5 млрд грн невикористаних коштів Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) на проєкти відновлення в регіонах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-