На Київщині вже відновили 67 пошкоджених дитсадків

На Київщині вже відновили 67 пошкоджених дитсадків

Укрінформ
Наразі у Київській області вже відновили 67 з 86 пошкоджених дитячих садочків.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Київської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

“Під час окупації Київщини загалом було пошкоджено 86 закладів дошкільної освіти. Наразі вже відновили 67 садочків”, - йдеться в повідомленні.

Одним із них є Гаврилівський заклад дошкільної освіти № 10 «Веселка» Бучанської громади. Сьогодні його відвідують 190 дітей. Крім того, в яслах-садку організоване інклюзивне навчання.

Зазначається, що під час активних бойових дій заклад був значно пошкоджений: вибиті вікна та двері, частково зруйновані дах, фасад, внутрішні стіни і сантехніка, виведена з ладу електромережа, пошкоджені ігрові майданчики й асфальтовані доріжки.

У будівлі провели капітальний ремонт фасаду, даху, замінили вікна та зовнішні двері, частково замінили сантехніку й електромережу. Оновили кухонне обладнання та начиння. Також частково відновили укриття.

Відновлювальні роботи вдалося здійснити завдяки фінансовій підтримці міжнародної благодійної організації та коштів, виділених із місцевого бюджету.

Читайте також: В Україні частково або повністю відновили майже 800 медзакладів

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області відновили вже 187 закладів освіти, які були зруйновані російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-