На Харківщині сума компенсацій за програмою єВідновлення сягнула ₴313 мільйонів

На Харківщині сума компенсацій за програмою єВідновлення сягнула ₴313 мільйонів

Укрінформ
У Харківській області влада робить усе можливе, щоб жителі регіону якнайшвидше отримали кошти та змогли відновити свої домівки до настання холодів. Так, сума компенсацій за програмою єВідновлення сягнула понад 313 млн грн.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“Сума компенсацій за програмою єВідновлення на Харківщині сягнула понад 313 млн грн”, - поінформував Синєгубов.

За його словами, вже 3 136 заявників отримали грошову допомогу на суму понад 256,1 млн грн для дрібного ремонту житла, пошкодженого внаслідок збройної агресії РФ. Ще призначено компенсації на суму 57,2 млн грн. Вони незабаром також будуть перераховані заявникам.

Начальник ОВА уточнив, що жителям міста Харків нараховано виплати на 42,6 млн грн. З них 30,2 млн грн уже переведено на рахунки отримувачів компенсації.

Читайте також: В Ірпені за програмою єВідновлення вже виплатили майже ₴89 мільйонів компенсації

Загалом із початку реалізації програми єВідновлення в області подано 15 570 заяв для отримання грошової допомоги на ремонт пошкодженого житла. Всі вони опрацьовуються.

Як повідомлялося, 1 серпня 2023 року запущено механізм компенсації за знищене житло у межах програми єВідновлення. З 15 серпня в громадах розпочали роботу комісії, які оглядатимуть знищене житло для ухвалення рішення щодо надання відповідної компенсації.

Станом на 28 серпня за програмою єВідновлення уже погодили виплати на відбудову пошкодженого росіянами житла для 10 тис. родин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-