Агентство відновлення розпочинає закрите бета-тестування оновлень у системі DREAM

Агентство відновлення розпочинає закрите бета-тестування оновлень у системі DREAM

Укрінформ
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України розпочинає закрите бета-тестування оновлень державної електронної системи DREAM, створеної для управління проєктами відбудови.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба агентства у Фейсбуці.

Зазначається, що нові позиції розробили з урахуванням досвіду роботи громад у DREAM, а також за результатами консультацій із донорами та інвесторами проєктів.

В агентстві пояснюють, що протестувати оновлені функції необхідно для того, щоб громади, які є ініціаторами проєктів відновлення, могли користуватися всіма інструментами системи.

Оновлений кабінет структурує картку проєкту відповідно до міжнародних стандартів. До картки додали декілька нових розділів, наприклад, обгрунтування невідкладності потреби, порівняння альтернативних технічних рішень, наявність проєкту в стратегічних документах, результати соціоекологічної оцінки, документація на земельну ділянку. У картку також будуть інтегровані показники, що матимуть критичне значення для визначення пріоритетності проєктів.

Читайте також: У DREAM зареєстрували понад 8 тисяч ідей та проєктів відбудови

Скоро до тестування приєднаються 100 громад, які одержать кошти з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації та Програми відновлення України. Закрите тестування триватиме місяць. З жовтня нові функції будуть доступні для всіх користувачів платформи DREAM.

Як повідомлялося, на початку 2023 року в Україні була запущена державна електронна екосистема DREAM (Digital Restoration Ecosystem for Accountable Management), яка забезпечує єдиний цифровий маршрут для всіх проєктів відбудови - від фіксації збитків до здачі готових об’єктів в експлуатацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-