На Київщині 42 родини отримали квартири в рамках програми «Нова оселя»

На Київщині 42 родини отримали квартири в рамках програми «Нова оселя»

Укрінформ
У Київській області 42 родини отримали нові квартири в рамках реалізації обласної програми "Нова оселя".

Про це в Телеграмі повідомляє обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

Як заявив на брифінгу директор Департаменту містобудування та архітектури КОВА Ярослав Янович, програмою "Нова оселя", прийнятою в червні минулого року на 2022-2023 роки, передбачено забезпечити новим житлом жителів Київської області, які втратили свої домівки внаслідок повномасштабної агресії РФ.

Читайте також: В Ірпені за програмою єВідновлення вже виплатили майже ₴89 мільйонів компенсації

На сьогодні в рамках цієї програми нові квартири вже отримали 42 сім’ї з Київщини. Ключі від 31 квартири вручили на початку року, ще 11 – у серпні.

Це багатодітні сім’ї та сім’ї з дітьми й вагітними жінками, родини, що мають чоловіків, які перебувають у лавах Збройних сил України або російському полоні, сім’ї, які втратили родичів через вторгнення Російської Федерації в Україну.

Читайте також: Світовий банк виділив Україні $232 мільйони на екстрені ремонти житла

"Їхнє житло неможливо відновити шляхом поточного, капітального ремонту чи реконструкції, або ж це є економічно недоцільним", - підкреслили в КОВА.

Як повідомляв Укрінформ, на Київщині російські загарбники знищили понад 27 тисяч об’єктів. Повністю або частково із забезпеченням життєдіяльності на сьогодні відновлені понад 12 тисяч.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-