За програмою «Пліч-о-пліч» на Херсонщині відновили понад 400 об’єктів – ОП

За програмою «Пліч-о-пліч» на Херсонщині відновили понад 400 об’єктів – ОП

Ексклюзив
Укрінформ
У рамках проєкту «Пліч-о-пліч» вдалося відновити понад 400 об’єктів у постраждалих від російської агресії громадах Херсонщини.

Про це розповів заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба в інтерв’ю Укрінформу.

«Окремо в нас також діє програма «Пліч-о-пліч» – пілотна ініціатива, яка повністю відповідає запиту залученості людей у допомогу країні. За цим проєктом 15 регіонів відправили своїх працівників, своїх людей на відновлення громад Херсонської області. Вони відновили вже більше 400 об'єктів», – зазначив він.

Кулеба запевнив, що принципи патронату і міжрегіональних зв’язків дуже чітко працюють.

«Якщо завітаєте до тих громад, до тих домівок, до тих людей, до яких приїхали з Рівненщини, з Франківщини, з Тернопільщини і відновлюють їм житло, побачите, що таке об’єднання народу в дії. Там такі неймовірні емоції. Тож, коли ми говоримо про необхідність не гаслами, а реальними справами діяти, то це саме про такий підхід», – поділився заступник керівника ОП.

Читайте також: Програму «Пліч-о-пліч» розширять ще на 76 населених пунктів Херсонщини – ОП

Водночас Кулеба проінформував, що у планах є ідея масштабування проєкту, щоб він стосувався не виключно ремонту будівель, а поширився і на соціальну, культурну, спортивні сфери.

Як повідомляв Укрінформ, на початку липня стартував проєкт «Пліч-о-пліч», у якому спроможні українські громади з різних регіонів допомагають відновлювати 26 населених пунктів Херсонщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-