Житомирські будівельники відновили на Херсонщині 21 будинок

Житомирські будівельники відновили на Херсонщині 21 будинок

Фото
Укрінформ
У межах проєкту «Пліч-о-пліч» житомирські будівельники відновили в селі Трифонівка на Херсонщині 21 будинок.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Житомирська ОВА.

«Станом на 18 серпня вже відбудовано 21 будинок по вулиці Зелена. Також роботи заплановані за адресами: Зелена, 9; Зелена, 15; Зелена, 17; Зелена, 50; Зелена, 51 А та Зелена, 56. Зазначимо, що окрім житлових будинків триває активна робота над відновленням 2 соціальних об’єктів (дитячий садочок та фельдшерський пункт)», - йдеться у повідомленні.

Наразі на решті об’єктів триває заміна покрівлі, дверей та вікон, а також ведуться роботи з відновлення пошкоджених фасадів.

У Трифонівці відновлення пошкоджених об’єктів проводять три підрядні організації з Житомирщини: ТОВ «Артхаус», ТОВ УК «Комфорт-Буд», ТОВ «ТПК «Центр-комплект».

Загалом на відновлення Трифонівки Житомирщина спрямувала 33 млн грн.

Читайте також: Черкаські будівельники відновили 45 будинків на Херсонщині

Як повідомляв Укрінформ, проєкт «Пліч-о-пліч» покликаний допомогти у відновленні громадам Херсонської області, які найбільше постраждали внаслідок російської агресії. 15 регіонів України об'єдналися, щоб відбудувати 26 населених пунктів Херсонщини.

Усього в рамках пілоту планують відновити понад 3,5 тисячі обʼєктів у 26 громадах. У другій черзі проєкту - ще 50 деокупованих населених пунктів, де будуть відновлені житлові будинки та соціальні обʼєкти.

Фото: Пліч-о-пліч

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-