У Макарові вже відновили понад 1700 об'єктів, пошкоджених під час бойових дій

У Макарові вже відновили понад 1700 об'єктів, пошкоджених під час бойових дій

Укрінформ
У смт Макарові Київської області вже відновили повністю та частково 1721 об'єкт, серед них – 1317 будівель житлового фонду.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Київської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ. 

“Смт Макарів під час активних бойових дій зазнав значних пошкоджень та руйнувань. Одразу після звільнення від окупантів розпочалися роботи з відбудови громади. Уже відновили повністю та частково 1721 об'єкт. Серед них – 1317 будівель житлового фонду”, - йдеться в повідомленні. 

Загалом у Макарівській громаді було пошкоджено більше 3600 об'єктів, понад 2800 – житлові будинки. 

Серед них і будинок, розташований на вул. Садовій, 10. У споруді демонтували пошкоджені віконні і дверні блоки та встановили замість них нові, замінили вибиті вікна і двері та понівечену покрівлю.

Також житловий будинок по вул. В'ячеслава Чорновола, 25. За кошти з обласного бюджету провели демонтажні роботи, капітальний ремонт покрівлі, стін і перекриттів, встановили вікна та двері.

Читайте також: На Київщині презентували пріоритетні завдання з відбудови регіону

Зазначається, що вся інформація про об’єкти, які були відновлені на Київщині у 2022 році, відображена у Каталозі відновлення області на сайті КОВА.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області вже відновили повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності більш як 12,6 тис. об’єктів, понад 11 тис. з них – багатоквартирне і приватне житло.

Перше фото: Київська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-