На Херсонщині встановлюють нову водонапірну башту - замість пошкодженої через обстріли

На Херсонщині встановлюють нову водонапірну башту - замість пошкодженої через обстріли

Фото
Укрінформ
На Херсонщині у селищі Карʼєрне встановлюють нову водонапірну башту, замість пошкодженої через ворожі обстріли.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА.

«Завдяки благодійникам жителі Карʼєрного матимуть стале водопостачання. Сьогодні там встановлюють нову водонапірну башту. Тож тепер жителі селища матимуть якісну питну воду у своїх оселях 24/7», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, понад місяць селище було на лінії вогню і нещадно обстрілювалося російською армію. Значних пошкоджень зазнала і водонапірна башта. Через це близько 200 місцевих жителів, серед них понад 30 дітей, зіштовхнулися з проблемою браку питної води.

Читайте також: На Херсонщині за підтримки ООН громада отримала велику партію будматеріалів

Технічною водою, яка зовсім не придатна до споживання, Карʼєрне забезпечене. Питну – підвозять з Великої Олександрівки, що за десять кілометрів від селища. Однак це не покриває повну потребу місцевих жителів.

Як інформує ОВА, на допомогу прийшла громадська організація «ВПО України». За її підтримки питання централізованого водопостачання Карʼєрного нарешті вирішене. В ОВА висловили вдячність волонтерам за небайдужість і значний внесок у відновлення Херсонщини.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині сталим водопостачанням забезпечили селище Первомайське у Білозерській громаді - тут запустили дизельний генератор, що наданий благодійниками.

Фото: Херсонька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-