На відновлення 11 зруйнованих багатоповерхівок у Запоріжжі виділили ₴815 мільйонів

На відновлення 11 зруйнованих багатоповерхівок у Запоріжжі виділили ₴815 мільйонів

Фото
Укрінформ
На відновлення 11 багатоповерхівок у Запоріжжі, які були зруйновані внаслідок ракетних обстрілів з державного бюджету виділили 815 млн грн, ще 130 мільйонів надає місто.

Про це в Телеграмі повідомив в.о міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв, передає Укрінформ.

«Кошти на відбудову усіх 11-ти зруйнованих ракетами запорізьких багатоповерхівок знайдено! Усі запорізькі сімʼї, які втратили житло через підлі дії країни-терориста, мають повернутися до своїх осель. Для виконання цього завдання місто виділило понад 130 мільйонів на проєкти відновлення усіх багатоповерхівок та на старт відбудови чотирьох з них», - написав Куртєв. 

Читайте також: Шмигаль обговорив відновлення України з послами країн G7 і Євросоюзу

Він додав, що паралельно з цим місто активно шукало додаткові кошти: вело перемовини з урядом та міжнародними партнерами. Як результат, згідно з Постановою Кабміну №770 від 25 липня, на відновлення семи запорізьких багатоповерхівок держава виділила понад 815 мільйонів гривень. Замовник робіт - Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області. Термін їх завершення – 2023-24 роки.

Як повідомляв Укрінформ, у Запоріжжі внаслідок ракетного удару 29 липня вибуховою хвилею вибито вікна в 13 багатоповерхівках.

Фото: Анатолій Куртєв

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-