На Чернігівщині почали відбудовувати шляхопровід біля Ніжина

На Чернігівщині почали відбудовувати шляхопровід біля Ніжина

Фото
Укрінформ
На трасі, що забезпечує сполучення Чернігівщини з Київщиною та Сумщиною, розпочалися роботи з капітальної відбудови шляхопроводу через залізницю.

Про це в Фейсбуці написав голова Державного агентства відновлення та розвиту інфраструктури Мустафа Найєм, передає Укрінформ.

"Ведуться підготовчі роботи: облаштовується будівельний майданчик та стартували роботи з демонтажу зруйнованих прогонів шляхопроводу. Надалі бетонні конструкції дефрагментують, подрібнять та використають як вторсировину при влаштуванні будівельних майданчиків або під'їзних шляхів для проїзду будівельної техніки. Новий міст матиме 2 смуги руху та буде побудований з урахуванням сучасних транспортних навантажень", - йдеться в повідомленні.

Шляхопровід поблизу Ніжина було зруйновано під час активних бойових дій у лютому - березні 2022 року. Загалом під час активної фази бойових дій на Чернігівщині було зруйновано 27 мостів. Агентством відновлення капітально відбудовано 4 споруди, ще на 6 об'єктах ведуться активні будівельні роботи.

У наступному місяці поблизу міста Батурин на цьому ж маршруті планують відкрити ще один відбудований міст.

Читайте також: Чернігівщина: ворог вночі атакував Семенівку дронами, є влучання у житлові будинки

Як повідомляв Укрінформ, у Чернігівській області з річки витягли неушкоджений російський танк, який передадуть українським військовим.

Фото: Фейсбук Mustafa Nayyem 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-