На Кіровоградщині реалізують шість проєктів відбудови у співпраці з Європейським інвестбанком

На Кіровоградщині реалізують шість проєктів відбудови у співпраці з Європейським інвестбанком

Укрінформ
У Кіровоградській області реалізують шість проєктів Програми з відновлення України спільно з Європейським інвестиційним банком, серед яких ремонт медзакладів та шкіл.

Про це повідомила Кіровоградська обласна рада у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Експертна робоча група з питань ініціювання, підготовки, супроводження та реалізації спільних з Європейським інвестиційним банком проєктів у рамках «Програми з відновлення України» схвалила для фінансування перелік об‘єктів у Кіровоградській області. Загалом реконструюють та відремонтують 6 об’єктів у 5 громадах області», - йдеться у повідомленні.

До переліку включили такі проєкти: реконструкція очисних споруд села Катеринівки Кропивницького району; капітальний ремонт дитсадка «Калинонька» Новомиргородської міської ради; реконструкція Новоукраїнської центральної райлікарні; капітальний ремонт Олександрійського колегіуму; капітальний ремонт Олександрійського навчально-виховного комплексу (ЗНЗ І-ІІ ступенів № 17 - ліцей); капітальний ремонт Територіального стоматологічного обʼєднання міської ради Кропивницького.

Читайте також: Гроші на відбудову: Кубраков зустрівся з президентом Японського агентства міжнародного співробітництва

Раніше Європейський інвестиційний банк спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України оголосив старт відбору проєктів відбудови, реконструкції та капітального ремонту шкіл, дитсадків, адміністративних центрів і об’єктів ЖКГ, а також на забезпечення житлом внутрішньо-переміщених осіб.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури та Європейський інвестиційний банк підписали меморандум про виділення 840 млн євро на реалізацію у 2023 році пріоритетних проєктів відновлення інфраструктури України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-