На Миколаївщині відбудували ще один міст через річку Інгулець

На Миколаївщині відбудували ще один міст через річку Інгулець

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині відбудували ще один міст через річку Інгулець, який був зруйнований росіянами. Міст може витримувати навантаження до 120 тонн.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та опублікував відповідне відео.

«У Галицинівській громаді Миколаївської області ввели в експлуатацію відновлений міст через канал річки Інгулець, який було зруйновано внаслідок військових дій. Нова переправа довжиною 18 метрів може витримувати навантаження до 120 тонн», - написав керівник ОВА.

Він зазначив, що відбудували мостовий перехід військовослужбовці 1-ї окремої бригади імені князя Лева Державної спеціальної служби транспорту у співпраці з Миколаївською обласною військовою адміністрацією, Управлінням каналів річки Інгулець та донорами фандрейзингової компанії United24.

Кім подякував всім, хто долучився до відбудови мосту.

Читайте також: Кубраков очолив комісію, яка перевірятиме стан мостів – Шмигаль

Як повідомлялося, за словами міністра фінансів України Сергія Марченка, в Україні важливо вже зараз ремонтувати дороги і мости. Він нагадав, що 21-22 червня у Лондоні на міжнародній Конференції з відновлення України (Ukraine Recovery Conference) країни-донори пообіцяли виділити 60 млрд євро на відновлення нашої країни, понад 400 світових компаній пообіцяли надати підтримку їй у відбудові економіки.

Фото: Віталій Кім

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-