У Чугуєві відновлюють два найбільш постраждалих від російських ударів будинки

У Чугуєві відновлюють два найбільш постраждалих від російських ударів будинки

Фото
Укрінформ
У місті Чугуїв Харківської області, в мікрорайоні Авіатор, відновлюють два будинки, які зазнали найбільших руйнувань унаслідок російських ударів.

Про це повідомила у Телеграмі чугуївський міський голова Галина Мінаєва, передає Укрінформ.

“Сьогодні побувала одразу на декількох вкрай важливих об'єктах, де наразі повним ходом йдуть роботи з відновлення та будівництва. Перш за все, це два наших найбільш постраждалих будинка в Авіаторі - 155 та 157. Тут вчора розпочався один з найскладніших етапів реконструкції будинку номер 155, постраждалого від російських ракет в перший день повномасштабного вторгнення: за допомогою спецтехніки розпочато демонтаж стіни будинку. Після його завершення стіну будуть повністю відбудовувати. Зараз ведуться роботи з укріплення внутрішніх конструкцій”, - розповіла Мінаєва.

Вона зазначила, що зараз також ведуться роботи і в найменш постраждалих від вибухів частинах будинків.

Читайте також: Україні для відновлення може знадобитись $250 мільярдів - ЄБРР

Також у місті продовжують будувати та ремонтувати укриття.

“Одне з них наразі облаштовуємо у віддаленій частині Чугуєва, інше - в самому центрі. Тут роботи ведемо із залученням значних сил та засобів. Розуміємо, що сьогодні, на жаль, ці об'єкти все ще вкрай потрібні громаді, адже вони в разі біди допоможуть врятувати людські життя”, - наголосила Мінаєва.

Як повідомлялося, Чугуїв зазнав російських ударів із перших днів повномасштабної війни. В місті є загиблі, поранені, зруйновано будинки, об’єкти інфраструктури та комунальної сфери.

Фото: Галина Мінаєва / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-