Стефанчук обговорив з міністром підприємництва Данії питання відбудови України

Стефанчук обговорив з міністром підприємництва Данії питання відбудови України

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук провів зустріч з міністром підприємництва Данії Мортеном Бедскоу, під час якої обговорили питання відбудови та інвестицій в Україну.

Про це Стефанчук повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Під час зустрічі з міністром підприємництва Данії Мортеном Бедскоу основну увагу приділив питанню відбудови України та інвестицій в Україну. Нині Данія належить до лідерів за обсягами фінансової допомоги нашій державі. Попри війну, ми маємо приклади якісної українсько-данської співпраці. Зокрема — відновлення водопостачання у Миколаєві. Зараз ми можемо говорити про проєкти майбутньої співпраці з відновлення України", - написав Голова ВР.

За його словами, Україна бачить можливість інвестицій у зелену економіку, розвиток ІТ-галузі й безпекову економіку, пріоритет— екологія та енергоефективність.

Читайте також: Україна розраховує, що Данія приєднається до «авіаційної коаліції» – Стефанчук

"Також сподіваюсь, що Україна як світова житниця, завдяки нашим колегам, зможе відновитися й запропонувати дуже велику кількість зерна, щоб увійти на агроринки всього світу", - додав Стефанчук.

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук перебуває з офіційним візитом у Королівстві Данія.

Фото: Фейсбук Ruslan Stefanchuk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-