На Рівненщині польські партнери допоможуть з реконструкцією мосту

На Рівненщині польські партнери допоможуть з реконструкцією мосту

Укрінформ
Польський державний акціонерний холдинг WEGLOKOKS S.A хоче допомогти з реконструкцією мосту на Рівненщині. Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль підписав з цим холдингом Меморандум про реконструкцію мосту на дорозі місцевого значення Острог - Радужне - Точевики у Рівненському районі.

Про це повідомляється в Телеграмі начальника Рівненської ОВА, передає Укрінформ.

“Польські партнери хочуть допомогти у відбудові нашої інфраструктури під час воєнного часу. Зокрема, вони забезпечать виготовлення металоконструкцій цього мосту та їх доставку до об’єкту будівництва. Цей проєкт ми вже назвали «міст дружби» - на честь регулярної підтримки поляками українського народу”, - поінформував Коваль.

Читайте також: У Харкові ремонтують 50 будинків, пошкоджених російськими обстрілами

Зазначається, що міст біля села Точевики, який щодня проїжджають автомобілі, що їдуть у бік Рівного, Острога, Нетішина, сьогодні знаходиться в незадовільному стані. Його відбудова спрямована на покращення логістики в наданні гуманітарної допомоги.

За словами начальника ОВА, після реконструкції цього мосту у планах адміністрації масштабувати співпрацю з польською компанією на більші об’єкти.

Читайте також: ЄБРР планує цьогоріч інвестувати в Україну щонайменше мільярд євро

Як повідомляв Укрінформ, на Львівщині розпочали ремонт мосту в селі Реклинець на автомобільній дорозі Рава-Руська – Гайок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-