На Миколаївщині відбудували ще один міст

На Миколаївщині відбудували ще один міст

Укрінформ
UNITED24 та АВТ Баварія профінансували відновлення ще одного моста у Миколаївській області.

Про це повідомили у пресслужбі платформи UNITED24, передає Укрінформ

«У Баштанському районі Миколаївської області відкрили міст через річку Інгулець, який був зруйнований російськими військами у листопаді 2022 року. Міст гарантує безпечний проїзд жителям навколишніх сіл і дозволить доставляти гуманітарну допомогу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відновили його військовослужбовці 36-го шляхо-відновлювального Конотопського полку Державної спеціальної служби транспорту. А профінансувала відбудову компанія АВТ Баварія через фандрейзингову платформу UNITED24.

«Відбудова мосту у Баштанському районі Миколаївської області є надзвичайно важливою подією для місцевих жителів та для АВТ Баварія. Ми пишаємось тим, що вкотре доєдналися до проєкту, що сприяє відбудові українських міст, які постраждали від країни-агресора. Наша плідна співпраця з UNITED24 не зупиняється. Ми продовжуємо допомагати Україні протистояти ворогу та відбудовувати нашу державу», — зазначив генеральний директор АВТ Баварія Ерік Бернінг.

Це вже восьмий міст, який звели за кошти донорів, зібрані через фандрейзингову платформу UNITED24, і п’ятий міст на деокупованій Миколаївщині.

Читайте також: На деокупованій території Миколаївщини відновили п’ять мостів

«Громада довго чекала на відбудову цього моста, адже він забезпечить безперебійне транспортне сполучення. Дякую UNITED24 та АВТ Баварія, бо саме завдяки кооперації з бізнесом вдалося в такі терміни виконати завдання із відбудови мосту», — наголосив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Як повідомлялося, на деокупованій території Миколаївщини відновлено п’ять мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-