Компанія QHome встановить 100 будинків для сімей, які втратили житло через війну з рф

Компанія QHome встановить 100 будинків для сімей, які втратили житло через війну з рф

Фото
Укрінформ
За підтримки УВКБ ООН та Київської ОВА українська компанія QHome виготовляє та встановить 100 будинків для сімей, які втратили домівку через війну. 

Про це повідомляє пресслужба Київської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

“У Київській області на ділянках сімей, чиї будинки були зруйновані внаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну, встановлюють збірні будинки компанії QHome. Таке житло розраховане на проживання чотирьох осіб та оснащене всім необхідним. Проєкт реалізується Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) спільно з Київською обласною військовою адміністрацією”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в рамках проєкту буде встановлено 100 будиночків. Першу партію буде надано найбільш постраждалим від війни громадам Бучанського району.

Збірні будинки виготовлені з міцних матеріалів та оснащені меблями українського виробництва. Після встановлення вони одразу готові до експлуатації. Площа становить 25 квадратних метрів та розрахована на чотири особи. Будинок обладнаний усім необхідним, зокрема тут є піч на дровах, кондиціонер, холодильник, туалет і душ, кухня. Крім того, він обладнаний меблями – ліжками, столом та стільцями.

Читайте також: Відновили дорогу та будинки: як відбудовують вулицю Вокзальну в Бучі

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області вже відновлено понад 11 тисяч об’єктів, пошкоджених внаслідок повномасштабного російського вторгнення.

Фото: koda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-