У Хмельницькому за донати придбали шість вантажівок для ЗСУ

У Хмельницькому за донати придбали шість вантажівок для ЗСУ

Фото, відео
Укрінформ
У Хмельницькому під час благодійної акції «Богдан Хмельницький на коні, а хлопці в ЗСУ ще ні» зібрали понад 4 млн грн, за які купили шість вантажних автомобілів марки Renault для військових.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

«Сьогодні ми маємо нагоду передати 6 бойових вантажних автомобілів завдяки по суті простим українцям. Розуміючи, що є велика потреба саме у військових вантажних автомобілях, на день міста міська рада разом із фондом «Волонтери Поділля» оголосили акцію «Богдан Хмельницький на коні, а хлопці в ЗСУ ще ні». Ми знайшли у Франції на військовій базі військові вантажівки Renault і оголосили народний збір», - зазначив Симчишин.

За його словами, до збору коштів долучилися працівники та депутати міської ради, освітяни, працівники медицини, культури, підприємці та військовослужбовці.

Ключі від транспортних засобів уже передали військовим частинам.

Читайте також: На безпілотники для прикордонників вже зібрали понад ₴1,6 мільйона

Як уточнили кореспондентові Укрінформу в благодійному фонді «Волонтери Поділля», під час акції «Богдан Хмельницький на коні, а хлопці в ЗСУ ще ні», що тривала із кінця вересня 2022 року, вдалося зібрати понад 4 млн грн.

Як повідомляв Укрінформ, у Литві за годину акції "Radarom!" зібрано понад мільйон євро на закупівлю та доставку в Україну радарів для спостереження за повітряним простором.

Фото: благодійний фонд "Волонтери Поділля"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-