У Кропивницькому розробили унікальні спальники для розвідників

У Кропивницькому розробили унікальні спальники для розвідників

Відео
Укрінформ
У Кропивницькому підприємство, яке виготовляє туристичне спорядження, разом з БФ «Рій» розробили спальну модульну систему для сухопутних військ.

Про це повідомляє місцева телекомпанія «Центральноукраїнське бюро новин», передає Укрінформ.

«Кропивницьке підприємство ROCK FRONT, яке виготовляє туристичне спорядження, з 24 лютого активно допомагає військовим. Виробники спільно з благодійним фондом Рій розробили спальну модульну систему для сухопутних військ та перераховують частину виторгу ЗСУ», - повідомляє Центральноукраїнське бюро новин.

За інформацією маркетолога виробництва Івана Поліщука, спальна система складається з чохла, який захищає її від негоди, і зимового спальника маскувальних кольорів. Його можна використовувати навіть при 10-15 градусів морозу. Особливістю спальника є посиленість тканини в нижній частині виробу спеціально для того, щоб його користувачі могли лягати взутими.

«Це саме розробка для розвідників», - зауважив Поліщук.

Зазначається, що загалом підприємство створило понад 400 таких спальників, які передали для військових безкоштовно.

Читайте також: Вчені створили з равликового слизу клей для загоєння ран

Відомо, що крафтове підприємство ROCK FRONT спеціалізується на пошитті спортивного спорядження з 2018 року. Нині тут працюють 50 людей.

Серед останніх розробок - шкарпетки з натурального гусячого пуху. Кажуть, вони особливо стали популярними в періоди блекауту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-