Партнером соціальної платформи єДопомога стала мережа АТБ

Партнером соціальної платформи єДопомога стала мережа АТБ

Укрінформ
Користувачі соціальної платформи єДопомога зможуть скористатися сертифікатами на придбання товарів в торговельній мережі «АТБ-Маркет».

Про це повідомляє Міністерство соціальної політики, передає Укрінформ.

«Відтепер людина, яка потребує допомоги, може використати сертифікат у всеукраїнській мережі супермаркетів “АТБ-Маркет”. Благодійники з України та з будь-якої країни світу можуть оплатити сертифікат на продукти для родин, які потребують допомоги», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що всі бажаючі підтримати своїх близьких або співвітчизників зможуть придбати сертифікат на купівлю в мережі АТБ на сайті єДопомога номіналом 200, 500 чи 1 000 грн.

«Коли благодійник обере заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та/або смс-повідомлення на номер мобільного телефону. Аби скористатися допомогою, під час покупки товару на касі потрібно надати цифри коду з СМС або ж показати передплату єДопомога зі штрих-кодом для сканування», - роз’яснили в Мінсоцполітики.

Читайте також: США від початку війни направили Україні близько $1,5 мільярда на гуманітарні програми

Передплата на продукти є разовою та дійсна впродовж 30 днів з дати оплати. Вона може бути використана лише для покупок (окрім алкоголю та тютюнових виробів) у мережі супермаркетів АТБ на підконтрольній Україні території.

Як повідомлялося, платформа єДопомога була створена Міністерством соціальної політики України для підтримки вразливих категорій українців. Платформа має три напрями: грошова допомога від держави (єДопомога державна); отримання та надання волонтерської допомоги (єДопомога волонтерська); виплати від міжнародних організацій (єДопомога міжнародна).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-