Фонд «Повернись живим» запускає онлайн-курс для операторів дронів

Фонд «Повернись живим» запускає онлайн-курс для операторів дронів

Укрінформ
Фонд “Повернись живим” запускає онлайн-курс для операторів дронів тривалістю 10 годин.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

“Інструктори Фонду розробили навчальний курс із тактики застосування в бойових умовах найпоширеніших у ЗСУ коптерів DJI Мavic 3 та Autel EVO”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що навчання на цьому курсі дасть оператору концентровану базу знань з питань: які бойові задачі здатні вирішувати коптери цивільного призначення, з чого почати роботу; як застосовувати дрони у критичних ситуаціях.

Курс призначений винятково для військовослужбовців ЗСУ та доступний на освітній платформі Prometheus. Тривалість курсу – 10 годин. Складається з відео- й текстових лекцій, а також тестових завдань. Після його успішного проходження оператор отримає сертифікат.

Читайте також: Проєкт «Black box»: у Міноборони розповіли про збір грошей

Як повідомляв Укрінформ, Головне управління розвідки Міністерства оборони України та Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» реалізували черговий спільний проєкт загальною вартістю 40 млн грн. Зокрема, у жовтні благодійники придбали та передали ГУР обладнання, здатне знизити наступальний потенціал росії, але не розкривали деталей спільного проєкту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-