Пів року у лапах ворога: Асоціація родин захисників «Азовсталі» запускає флешмоб

Пів року у лапах ворога: Асоціація родин захисників «Азовсталі» запускає флешмоб

Укрінформ
Асоціація родин захисників «Азовсталі» запускає в Instagram флешмоб для повернення всіх захисників додому.

Про це Асоціація родин захисників «Азовсталі» повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

«16 листопада, виповнюється пів року з моменту виходу захисників «Азовсталі» з заводу. Пів року як більшість захисників «Азовсталі» перебуває у лапах ворога. Асоціація родин захисників «Азовсталі» закликає у цей день долучитися до мирного одиничного флешмобу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для участі у флешмобі необхідно на аркуші А4-А3 написати «Я на тебе чекаю», «Ти мені/нам потрібний/потрібна», «Чекаю твого повернення», «Чекаю героїв "Азовсталі" додому», «Чекаю (ім‘я людини), бійця 4308, додому», зробити вертикальне фото та виставити сторіс в Instagram. Потім необхідно відмітити Асоціацію родин захисників «Азовсталі».

«Навіть, якщо ваша кохана людина повернулась, але його/її побратими ні, – це важлива ініціатива підтримки», - підкреслили в Асоціації і наголосили, що дедлайн флешмобу без дати – він триває до повернення останнього захисника «Азовсталі» з полону.

Як повідомлялося, Асоціацію родин захисників «Азовсталі» утворили рідні та друзі бійців з різних підрозділів, які захищали Маріуполь з 24 лютого до 20 травня 2022 року. Це велика команда, яку об‘єднує спільна справа – визволення воїнів.

Читайте також: Крізь сльозисила

Захисники міста – бійці полку «Азов», морські піхотинці, прикордонники, нацгвардійці, поліціянти, співробітники СБУ, бійці тероборони та інших силових структур робили неможливе, обороняючи місто від панівних сил противника. Після наказу найвищого керівництва держави зберегти життя військовослужбовців, оборонці Маріуполя опинилися на окупованій ворогом території, де вони дотепер чекають на свій обмін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-