У регіони вирушили ще 32 реаномобілі від United24

У регіони вирушили ще 32 реаномобілі від United24

Укрінформ
У регіони вирушили ще 32 реанімобілі, які були придбані в межах ініціативи UNITED24.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

"Ще 32 реанімобілі вирушили рятувати життя. Їх придбали завдяки вашим донатам через UNITED24. Збір ініціювала перша леді Олена Зеленська", - написав Федоров.

Він повідомив, що у реанімобілях є все, щоб доправити до лікарні навіть важкопоранених: кисневі балони, ноші, кардіомонітори та дефібрилятори, електрокардіографи та апарати штучної вентиляції легень. Автомобілі поїхали в Запорізьку, Кіровоградську, Миколаївську, Одеську, Рівненську, Сумську, Харківську, Черкаську та Чернігівську області.

За словами міністра, до збору коштів доєдналися громадяни понад 70 країн світу, а також приватні компанії. Всього зібрали кошти на 84 автівки, майже всі з них уже працюють у регіонах: 40 швидких класу С відправили раніше.

Читайте також: Україна отримала ще 32 «швидкі» від United24

Як повідомлялося, напередодні ІІ Саміту перших леді та джентльменів, який відбувся 23 липня, Олена Зеленська оголосила про збір коштів на «швидкі» для України через платформу UNITED24.

Фандрейзингова платформа United24 є так званим єдиним вікном для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема, за такими напрямами: допомога Збройним силам, гуманітарна, медична допомога і допомога дітям, відновлення інфраструктури, цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-