Прикордонники отримали від благодійників іще шість автомобілів

Прикордонники отримали від благодійників іще шість автомобілів

Фото
Укрінформ
Прикордонні підрозділи Сумської та Чернівецької областей отримали від благодійного фонду “Нестримні” шість транспортних засобів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба.

“Засновник благодійного фонду “Нестримні” Віктор Ляшенко передав охоронцям кордону загалом 6 транспортних засобів: п’ять – для прикордонників Сумщини та один – у Чернівецьку область. Серед отриманих автомобілів: два легкових – Opel Frontera та Volkswagen Caddy, а також чотири мікроавтобуси – два Mercedes-Benz Sprinter, Fiat Ducato та Volkswagen Transporter Т5”, - ідеться у повідомленні.

Читайте також: ДСНС отримала вісім сучасних дронів для підводного розмінування

У ДПСУ зазначили, що загалом від початку співпраці фонд “Нестримні” передав прикордонникам Сумщини 20 транспортних засобів, а за весь час свого існування цей благодійний фонд передав на потреби військових Сил оборони України понад 70 машин.

До кінця цього року благодійники поставили за мету передати 100 автомобілів.

Як повідомляв Укрінформ, представники благодійної організації шведських рятувальників Swedish Rescuers передали спецобладнання саперам частини гуманітарного розмінування Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування і швидкого реагування ДСНС. Зокрема ідеться про ультрапортативні дослідницькі комплекси MagDroneR4, що встановлюються на будь-який безпілотник/дрон.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-