Україні допомагають десятки компаній та неурядових організацій з Нідерландів - почесний консул

Україні допомагають десятки компаній та неурядових організацій з Нідерландів - почесний консул

Укрінформ
Допомога Україні здійснюється у тісній співпраці з міжнародними фінансовими інституціями, і це гарантує, що вся допомога використовується ефективно та результативно

Про це почесний консул України в Королівстві Нідерланди Карел Бургер Дирвен сказав у коментарі кореспонденту Укрінформу в Гаазі після конференції з питань відбудови нашої країни.

“Щодо питання реконструкції та фінансової допомоги, то це здійснюється в тісній співпраці з міжнародними фінансовими інституціями. Україна сама вказує, що їй потрібно, і впроваджуються всі належні методи, а також належна перевірка. Це гарантує, що вся допомога використовується ефективно та результативно”, - розповів він.

За словами почесного консула, десятки нідерландських компаній та неурядових організацій вже допомагають Україні. Йдеться про гуманітарну допомогу.

Читайте також: Нідерланди виділять Україні €70 мільйонів на опалювальний сезон

Він також зазначив, що такі “конференції інформують нас із питання відбудови України. Вони показують, що ми не забуваємо Україну. Це свідчить про солідарність з українським народом”.

Як повідомляв Укрінформ, у Гаазі Міністерство закордонних справ Нідерландів організувало конференцію з питань відбудови України після війни. Зокрема, йдеться про запуск платформ державно-приватного партнерства в сільському господарстві, у сфері водних ресурсів та в галузі охорони здоров’я. Також приділяється увага короткостроковим потребам, таким як підготовка до зими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-