Співачка Руслана приєдналася до акції на підтримку України під Білим домом

Співачка Руслана приєдналася до акції на підтримку України під Білим домом

Фото, відео
Укрінформ
Українська співачка, переможниця Євробачення-2004, народна артистка України, громадська активістка Руслана Лижичко під час візиту до Вашингтона приєдналася до акції активістів під Білим домом на підтримку України.

Мітинг за участі Руслани відбувся в понеділок, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Я вважаю це найчистішими проявами, які є найщирішими й найпотужнішими»,- розповіла українська активістка про своє рішення приєднатися до активістів.

Вона повідомила, що під час перебування в Вашингтоні бере участь у заході Ukraine Action Summit, під час якого проводить зустрічі в Конгресі США, а також у впливових аналітичних центрах, щоби просувати конкретні ініціативи. Вони охоплюють, у тому числі, підтримку України у сфері енергетики, оборони й притягнення росії до відповідальності за вчинені воєнні злочини, злочини проти людяності та геноцид.

Читайте також: На матчі ветеранів київського «Динамо» у Кропивницькому зібрали ₴300 тисяч для ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, організація US Ukrainian Activists (USUA) організовує щоденні акції під Білим домом, аби нагадати, що війна кремля в Європі досі вбиває людей, що Україні потрібно більше допомоги, а росія має бути визнана країною-спонсором тероризму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-