Волонтери продали фото Антонівського моста, кошти пішли на потреби ЗСУ

Волонтери продали фото Антонівського моста, кошти пішли на потреби ЗСУ

Укрінформ
Волонтери виставляють на продаж фото краєвидів Херсонщини, що були зроблені у рамках проєкту TripMustGoOn ще до широкомасштабного вторгнення росії, а виручені кошти перераховують на потреби ЗСУ, зокрема, вже продали дві світлини з Антонівським мостом.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів волонтер, ексначальник управління туризму та курортів Херсонської ОДА Микола Шаповал.

«Пам’ятаєте наш проєкт TripMustGoOn (туристично-контентний проєкт «TripMustGoOn», що реалізовувався у 2020 році в Херсонській області – ред.)? З того проєкту у нас є дуже багато фотографій, які зараз актуальні, бо всі ці території нині окуповані. Тому виникла ініціатива надрукувати ці фотографії, ми просимо бійців, які заходять у наш волонтерський центр, робити підписи і продаємо світлини. Все, за виключенням собівартості, йде на те, щоб купувати форму або щось з амуніції нашим військовим – за картину просимо 5 тисяч гривень, мінус 470 гривень. Таким чином, 4530 гривень - донат», - каже Шаповал.

За його словами, серед світлин, які вже продали, фото Антонівського моста у двох ракурсах, фотографія з кінбурнськими дикими вільними конями, фотокартина Шато, Хаблівського маяка.

Наразі у Фейсбуці Шаповал представив світлину Рожевого озера, що на Арабатській Стрілці. Це фотокартина з автографом Данієля Салема, який зараз у лавах ЗСУ захищає нашу Батьківщину, додав волонтер.

За його словами, волонтерський центр об’єднує херсонців та одеситів, що відомі у туристичній галузі, зокрема, це засновники центру туризму та пригод «ХерсON» брати Білецькі та представники турагенції «Тудой-Сюдой».

Читайте також: До кінця року в Україні приватизують 150 підприємств, гроші підуть на потреби ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині пропонують придбати тур у Чорнобаївку - його організують після перемоги, але квиток уже можна купити онлайн. Всі отримані кошти підуть на допомогу ЗСУ, мешканцям села Чорнобаївки, окупованого Херсона та на підтримку партизанського руху на півдні України.

У Херсонській області у 2020 році реалізовували проєкт «TripMustGoOn», у межах якого розробили наліпки з QR-кодами для кавунів, провели також конкурс «Найкраща ідея сувеніру», фотовиставку.

Фото: Фейсбук Миколи Шаповала

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-