Мінцифри запускає благодійний проєкт «24 000 друзів України»

Мінцифри запускає благодійний проєкт «24 000 друзів України»

Відео
Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації запускає новий благодійний проєкт "24 000 друзів України".

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр – міністр з питань цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

"Запускаємо проєкт "24 000 друзів України". Благодійники з усіх країн можуть оформити щомісячну підписку на United24. За символічну оплату — 24 долари. Чому саме 24? Адже це число має велике значення для кожного українця", — зазначив він.

Читайте також: Платформа UNITED24 вже зібрала $175 мільйонів – Федоров

Як уточнив Федоров, 24 серпня — День Незалежності України, 24 лютого розпочалося повномасштабне вторгнення російської федерації, 24 години на добу українські військові захищають Україну.

Очільник Мінцифри закликав охочих підписуватися на щомісячний донат, щоб допомогти Україні продовжувати боротьбу проти російських загарбників.

Як повідомлялося, 17 травня Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо ініціативи створення національного бренду United24 для об'єднання зусиль міжнародних партнерів у підтримці України.

Читайте також: Криптофонд Aid For Ukraine зібрав $60 мільйонів, але сума постійно змінюється – Федоров

За понад три місяці до платформи United24 долучилися люди зі 110 країн світу, а загальна сума благодійних внесків перетнула позначку 175 млн доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-