російські танки знову в Празі, але розбиті українськими воїнами - Монастирський

російські танки знову в Празі, але розбиті українськими воїнами - Монастирський

Фото, відео
Укрінформ
На експозиції в Празі представлені російський танк Т-90, артилерійські установки, протитанкові системи й зенітно-ракетний комплекс «Бук», а також залишки ракет, що були випущені рашистами по українських містах.

Про це поінформував міністр внутрішніх справ Денис Монастирський під час відкриття виставки військової техніки російських загарбників, знешкодженої в боях в Україні, інформує пресслужба МВС, передає Укрінформ.

«Маю честь представити виставку, яка зроблена руками українських воїнів, української армії, наших громадян. Коли я побував вперше у звільнених містах і селах Київської області, зрозумів — цю техніку має побачити Україна, розбиті російські танки має побачити вся Європа. Сьогодні цей день настав: російські танки знову в Празі, але розбиті, спалені руками українських воїнів. На сьогодні вже знищено понад 1,5 тис. російських танків, понад 4 тис. бронетранспортерів», - сказав Монастирський.

За словами Монастирського, якщо цю техніку поставити один за іншим, то вийде довжина колони більше 40 кілометрів, які приїхали, щоб знищувати вільну і незалежну Україну, і вільну та незалежну Європу.

Серед іншого, міністр зазначив, що наразі кількість українців, які були змушені покинути своє місце проживання, як в Україні, так і виїхати за її межу, рахується мільйонами.

Також посадовець подякував усім міністрам внутрішніх справ ЄС, які прибули у Чехію, щоб обговорити питання, які пов’язані з російською агресією в Україні, куди Україна була запрошена, як рівна.

За інформацією відомства, на експозиції у Празі представлені російський танк Т-90, артилерійські установки, протитанкові системи й зенітно-ракетний комплекс «Бук», а також - залишки ракет, що були випущені росіянами по українських містах.

Читайте також: У Празі відкриється виставка знищеної в Україні військової техніки рф

Як повідомлялося, 11 липня міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко поінформував, що знешкоджена техніка російських загарбників 11 липня з’явилася на площі у Празі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-