Збройні сили уже вісім років тримають мир в Україні, вистоять і нині - командувач ОС

Збройні сили уже вісім років тримають мир в Україні, вистоять і нині - командувач ОС

Укрінформ
Українські Збройні сили восьмий рік поспіль стримують агресора на лінії розмежування, щодня набувають більше спроможностей, сильнішають і вистоять.

Про це заявив командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Павлюк під час телемарафону, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вісім років ми стримуємо агресора. Не тільки стримуємо, але і розвиваємося, набуваємо більше спроможностей, стаємо сильнішими. Кожний день ми відчуваємо допомогу всього українського народу, кожен день нас підтримують, нас забезпечують, у нас вірять. Дякуємо за це! Ми вистоїмо!», - запевнив Павлюк.

Він нагадав, що українські військові уже восьмий рік поспіль стримують агресора на лінії розмежування і тримають мир в Україні.

Командувач ОС наголосив, що для армії «єдність» - не просто слово, оскільки з 2014 року тільки завдяки єдності всієї України захисники, які не мали на той час інколи найнеобхіднішого, отримали допомогу в усьому.

Водночас він відзначив, що, у тому числі, це була допомога моральна, «що за нами стоять наші рідні, наші близькі, стоять українці, яких ми повинні захищати, які віддають усе тільки для того, щоб Збройні сили вистояли».

«Збройні сили 2022 року - це зовсім інший колектив! Це - мотивовані, підготовлені, добре оснащені патріоти, але основна наша сила не в цьому! Основна наша сила - в єдності, вірі тому, що ми не можемо зрадити своїх близьких і рідних, ми до кінця захищатимемо наше майбутнє, майбутнє наших дітей! Вірте Україні, вірте Збройним силам, будьте об'єднані і ми переможемо! Слава Україні!», - підкреслив командувач ОС.

Читайте також: День єднання відзначають у ЗСУ

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 14 лютого підписав указ №53/2022 по відзначення в Україні 16 лютого Дня єднання. Серед іншого в указі передбачається забезпечити з 1 березня 2022 року підвищення грошового забезпечення військовослужбовців Збройних сил України на 30% та доведення до 20% від початку 2022 року підвищення грошового забезпечення військовослужбовців Державної прикордонної служби України та Національної гвардії України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-