Для 98-річної жінки, яка пішки вийшла з окупованого Очеретиного, куплять будинок

Для 98-річної жінки, яка пішки вийшла з окупованого Очеретиного, куплять будинок

Фото, відео
Укрінформ
Для 98-річної бабусі, яка пішки вийшла з тимчасово окупованого Очеретиного на Донеччині, здолавши близько 10 км, Монобанк купить будинок.

Як передає Укрінформ, про це співзасновник фінустанови Олег Гороховський написав у Telegram.

«Бабуся герой! Терпиш, терпиш, терпиш емоційно все це, намагаєшся робити те, що маєш, і те, що можеш, а потім читаєш таку історію, і все це виривається назовні. Ця бабуся, яка цілий день ішла під ворожими обстрілами – чорт, ну як же це можливо((( Монобанк купить Лідії Степанівні будинок, і вона в ньому обовʼязково доживе до того моменту, коли ця гидота зникне з нашої землі», - написав Гороховський.

Читайте також: 88-річний дідусь вийшов із тимчасово окупованої частини Очеретиного, щоб не брати паспорт РФ

Він нагадав, що ця літня жінка вийшла з окупованої росіянами території до українських військових, та опублікував відео з нею, яке було зроблене поліцейськими.

Фото: Національна поліція

Як повідомлялося, 98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного на Донеччині, під обстрілами пройшла весь фронт, подолала близько 10 км. Вона йшла весь день, без їжі та води, кілька разів падала без сил і, як вона каже, «засинала». Надвечір утомлену жінку побачили на дорозі військові та передали групі поліції «Білий Янгол».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-