У Маріуполі вода з кранів не придатна навіть для технічних потреб - міськрада

У Маріуполі вода з кранів не придатна навіть для технічних потреб - міськрада

Укрінформ
У тимчасово окупованому армією РФ Маріуполі вода у кранах житлових будинків не відповідає жодним санітарним нормам – її не можна використовувати навіть у технічних цілях.

Про це у Телеграмі повідомила міська рада українського Маріуполя, передає Укрінформ.

«У місцевих пабліках жителі окупованого Маріуполя скаржаться на неякісну воду з-під крана… Окупанти не займаються критичною інфраструктурою міста та не дотримуються жодних санітарних норм. Як результат – вода у місті не придатна навіть у якості технічної», - йдеться у повідомленні.

На відео, викладеному маріупольцями в соцмережах, видно, як фільтр для крана, через який пропускають воду, просто за хвилину став непридатним.

Міськрада додала, що в Маріуполі постійно трапляються пориви труб, а «влада» і комунальні служби на них не реагують, адже просто бракує людей в аварійних бригадах та необхідної техніки.

Читайте також: Жителі Маріуполя потерпають від проривів каналізації - міськрада

«Тож маріупольці сидять або без води, або з водою, якою неможливо користуватися, або у режимі постійних відключень», - констатували у міськраді.

Як повідомлялося, агресія Росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто було майже на 90% зруйноване внаслідок обстрілів російської армії.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-