На ТОТ Херсонщини загарбники вбили п'ятьох людей і намались підпалити їх тіла - ЗМІ

На ТОТ Херсонщини загарбники вбили п'ятьох людей і намались підпалити їх тіла - ЗМІ

Фото
Укрінформ
Двоє російських військовослужбовців убили 5 осіб на окупованій частині Херсонської області, серед убитих – місцеві жителі, окупаційна «глава села» та військовослужбовці РФ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє видання ASTRA з посиланням на власні джерела. 

«Двоє російських військовослужбовців убили 5 людей в окупованій частині Херсонської області», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед убитих – місцеві жителі, окупаційна «глава села» та військовослужбовці ЗС РФ.

Зокрема 65-річну Валентину Старченко знайшли у житловому будинку в окупованому селі Подо-Калинівка Херсонської області 23 квітня. Злочинці вистрілили жінці в живіт, підпалили хату та втекли.

Читайте також: Росіяни розстріляли у Кринках українських військовополонених

У селі Абрикосівка невідомі ударами по голові вбили окупаційну «голову села» Абрикосівка – 54-річну Любов Тимчак та російського військовослужбовця – 40-річного Олексія Глініна. Будинок із трупами теж підпалили.

Ще двох людей в Абрикосівці розстріляли – 32-річного місцевого жителя Сергія Шуваєва та військовослужбовця ЗС РФ, чию особу не встановлено. І тут тіла теж підпалили.

Видання інформує, що 24 квітня за підозрою у всіх цих вбивствах затримали двох військовослужбовців ЗС РФ: 34-річного Олександра Осіпова і раніше неодноразово засудженого 36-річного Олександра Кайгородцева. Їхні мотиви невідомі. Кримінальні справи не порушено.

Читайте також: Військовий російського «Шторму» розстріляв двох мешканців Лисичанська - ЗМІ

Раніше херсонське видання «Мост» повідомляло, що на лівобережжі Херсонщини загинула окупаційна начальниця одного з відділів незаконної адміністрації в Абрикосівці Любов Тимчак. 

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині російські загарбники застрелили 65-річну місцеву жительку, після чого намагалися підпалити її будинок. За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування. За попередніми даними, окупанти прийшли на подвір’я жінки та вимагали у неї гроші. Не отримавши бажаного, здійснили в неї кілька пострілів з автоматичної зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-