На окупованих територіях у росіян все готове до проведення фейкової «мобілізації» - Федоров

На окупованих територіях у росіян все готове до проведення фейкової «мобілізації» - Федоров

Укрінформ
Після проведення так званих "виборів" на тимчасово окупованих територіях, ворог, імовірно, буде проводити фейкову "мобілізацію".

Про це в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” сказав начальник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає Укрінформ.

“У ворога все готово для проведення фейкової мобілізації, бо останні чотири місяці ворог проводив підготовку до проведення мобілізації і всіх ставив на військовий облік. Вони відкрили в кожному районі та селищі військові облікові столи, на кожному підприємстві відкрили військовий облік, і таким чином намагаються поставити всіх наших мешканців на військовий облік, щоб володіти повністю картиною, де проживають мешканці. Я впевнений, що після своїх недовиборів, вони будуть мобілізовувати наших мешканців. Ми просимо мешканців виїжджати, бо ворог буде силою затягувати їх і використовувати як гарматне м'ясо”, - сказав він.

Читайте також: Реакція на російські «вибори» за кордоном: «рекорд завдяки репресіям», «майже як Саддам»

За інформацією Федорова, на ТОТ Запорізької області до 24 лютого 2022 року проживало приблизно 550-600 тисяч населення. Після вторгнення російських військ, виїхало приблизно 40-50%. За підрахунками обласної влади, на ТОТ залишається 350-400 тисяч населення, з яких близько 50-70 тисяч - можуть бути мобілізовані.

Як повідомлялось, на тимчасово окупованих територіях ворог проводив незаконні так звані "вибори" президента РФ. Окупанти заявляють про нібито 93% підтримки Путіна. У фейковому "голосуванні" брали участь і завезені гауляйтери, і російські військові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-