Сім туристичних атракцій Закарпаття увійшли до проєкту «Автентична Україна»

Сім туристичних атракцій Закарпаття увійшли до проєкту «Автентична Україна»

Укрінформ
Сім туристичних об'єктів Закарпатської області потрапили до урядового проєкту «Автентична Україна». Тепер їх можна відвідати онлайн зі свого гаджета.

Про це розповів заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу облдержадміністрації.

За його словами, у вільному доступі для онлайн-туристів наразі є сім віртуальних турів оригінальними локаціями Закарпаття. Шинкарюк розповів, що в онлайн-режимі можна відвідати винну дегустаційну залу в Ужгороді, ресторан посеред виноградників у Берегові, першу закарпатську палинчарню та побувати у традиційному ресторані в Мукачеві. Для віртуальної подорожі доступний і Національний музей народної архітектури та побуту в Ужгороді.

Також до проєкту увійшли об’єкти культурної спадщини Закарпаття, які занесені до списку Світової спадщини ЮНЕСКО. Йдеться про церкву Вознесіння Господнього у с. Ясіня Рахівського району та церкву святого Архангела Михаїла в с. Ужок, що на Великоберезнянщині.

Читайте також: Google запускає онлайн-платформу для підтримки туристичного бізнесу в Україні

Як повідомляється, проєкт «Автентична Україна» – це унікальна можливість подорожувати, не виходячи з дому, яка до того ж особливо актуальна сьогодні – в час пандемії.

Завдяки цифровим інноваціям туристи з різних куточків планети і країни можуть мандрувати Закарпаттям у будь-який час просто у своєму гаджеті, додав Шинкарюк.

На офіційному сайті проєкту також можна дізнатися про гастрономічні «родзинки» різних регіонів України, про побут і хобі місцевих жителів.

Як повідомляють в Закарпатській ОДА, такі проєкти, як «Автентична Україна», не лише сприяють розвитку туристичної галузі країни, а й стирають кордони, щоб об’єднати усіх навколо мети пізнати інших та себе.

Ініціативу з метою онлайн-промоції туристичного потенціалу України реалізує Міністерство культури та інформаційної політики за підтримки корпорації Google.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-